Dobro došli

Restoran Grota

Sada je otvoreno
Rezervacija

Možete naručiti za van | Seget Donji

Htjeli biste jesti hrvatska, francuska ili talijanska jela, a još uvijek ste u potrazi za pravim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Svratite u naš restoran Restoran Grota, koji fascinira originalnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Naš prelijepi vanjski prostor jamči dobro raspoloženje i savršenu atmosferu. Naša grijana terasa mami vas da ostanete duže. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Autentični restoran s bifeom

Naša će vas hrvatska, francuska i talijanska kuhinja iznenaditi. Probajte raznovrsne regionalne proizvode, odličnu gurmansku hranu, salata, vrhunske delikatese i ukusne lokalne proizvode naših vrsnih kuhara kreiranu s puno strasti. Kao desert ili između obroka oduševe će vas naša torta sa sirom i naš svježi kruh. Više vas ništa ne sprječava da k nama dođete na slastnu večeru. K tome, nudimo bogat i ukusan bife s izvrsnim izborom hrane. Povedite i svoje prijatelje! Ovdje će svatko naći nešto što voli. Naš besplatni WiFi vodi vas ravno na internet. Imamo i zaseban dio za pušače.

Alergije i posebna prehrana

Naša kuhinja vodi računa i o veganskoj i vegetarijanskoj pripremi jela, a ipak nudi impresivnu raznolikost. Ljudi koji se hrane bezglutenski u svakom će slučaju pronaći nešto odgovarajuće. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Također poslužujemo na proslavima

Parkirajte na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Posebno pristupačno za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Vaši su kućni ljubimci isto tako dobrodošli kod nas. Najbolje odmah rezervirajte svoj stol. Radujemo se vašem dolasku. Uz našu online rezervaciju rezerviranje stola postaje potpuno nekomplicirano. Povrh toga, možete nas dobiti putem telefona na broj 021 626 498. Kod nas je moguće platiti Mastercard karticom, plaćanje virmanom, beskontaktnim plaćanjem, debitnom karticom, VISA karticom ili na klasičan način gotovinom. Naša jela mogu se naravno i ponijeti. Ako želite, svoj privatni događaj možete ga održati i na našoj lokaciji. Bit će nam zadovoljstvo ako svoju svadbu odlučite proslaviti kod nas. Specijalizirani smo za velike događaje i učinit ćemo sve da vaš poseban dan bude spektakularan. Radimo svakim danom od 12:00 do 23:00 sati.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ulica Hrvatskih žrtava 360, 21218 Seget Donji, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

021 626 498

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
12:00 – 23:00
Utorak
12:00 – 23:00
Srijeda
12:00 – 23:00
Četvrtak
12:00 – 23:00
Petak
12:00 – 23:00
Subota
12:00 – 23:00
Nedjelja
12:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Buffet

Buffet

Stol

Za business evente, domjenke, pred svadbene svečanosti, zabave, obiteljska okupljanja i druge proslave... Obratite nam se s povjerenjem Kontakt broj:097/798-6434 021/626-498 Restoran Grota - Mjesto gdje se okusi stvaraju!

Plata Grota

Plata Grota

Za 2 osobe

Pršut, sir, uštipci, marmelada od smokava i još mnogo toga.. Za savršen pocetak svakog jela

Restoran

Restoran

Grota

Mjesto gdje se okusi stvaraju!

Pizza

Pizza

Grota

Sa kozicama i pršutom, savršena kombinacija!

Juha

Juha

Kozice

Naša ukusna krem juha od kozica!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue